На Херсонщині тривають тренувальні збори поліцейських (ВІДЕО)

15:23, 11 вер. 2019
 
На Херсонщині тривають тренувальні збори поліцейських (ВІДЕО)

На стрілецькому полігоні у Херсонській області проходять двотижневі навчання поліцейських. Ці збори спрямовані на підвищення рівня знань, умінь, навичок та професійних якостей правоохоронців під час дій у типових та екстремальних ситуаціях, повідомляють у відділі комунікацій поліції Херсонської області.

Участь у навчанні беруть представники усіх районних відділів поліції. В кожному заїзді по 30 правоохоронців.

В перший день занять поліцейські розглядають та обговорюють свої дії в різних екстремальних ситуаціях. Отримані знання та навички одразу ж відпрацьовуються на практиці.

Також проводиться навчання стрільбі по цілях в обмежений час, після фізичного навантаження, з-за укриття, з автомобіля, по противнику, який захищений бронежилетом тощо.

Правоохоронці відпрацьовують й дії під час огляду місць можливого переховування небезпечних осіб, оточення або блокування сховку злочинця. Для цього на полігоні побудований спеціальний рубіж «кілер хаус».

На другий день поліцейські удосконалюють свої знання із загальнопрофільної та медичної підготовки, вчаться працювати з мапами та орієнтуватися на місцевості без додаткових засобів.

Медичний розділ включає заняття з надання першої домедичної допомоги при зупинці серцевої діяльності або дихання, проведення іммобілізації, перенесення і транспортування потерпілих, надання допомоги при вогнепальних та ножових пораненнях, кровотечах, оброблення рани, накладення пов’язок тощо.

Ілля Контішев, відео: ГУ Нацполіції у Херсонській області.

Читайте нас у TelegramTwitterInstagram та Facebook.

Свіжі випуски новин переглядайте за посиланням або на нашому Youtube-каналі