У Херсоні презентувала свій дебютний роман миколаївська письменниця Інна Моісєєва (ВІДЕО)

19:33, 30 лис. 2019
 
У Херсоні презентувала свій дебютний роман миколаївська письменниця Інна Моісєєва (ВІДЕО)

В обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олеся Гончара 30-го листопада відбулася презентація книги авторки з Миколаєва Інни Моісєєвої "Смак бунни".

"Є така книга "Теплі історії до кави". І я коли взяла до рук цю збірочку дуже затишних і смачних історій, я зрозуміла, що я хочу, аби моя книга була надрукована у цьому видавництві", - говорить письменниця Інна Моісєєва.

Першу свою книгу-роман "Смак Бунни" Інна Моїсєєва, за її словами, презентує у двох містах - Миколаєві та Херсоні:

"У мене дві презентації і обидві - перші. Тому що події роману - у Миколаєві, почала я його писати у Миколаєві, але насичена ця історія Херсоном дуже, херсонськими людьми, херсонськими подіями, емоціями".

Про пристрасть, подорожі, каву та справжнє щастя - так коротко описує сюжет свого роману авторка. І додає, що щастя для її героїні - знайти справжню себе:

"Щастя - це та наша енергія, яка має бути постійно в нашому житті, аби ми чогось досягали в цьому житті. Без щастя не можливо!"

Герої та події книги у своїй більшості мають прототипів, говорить письменниця:

"Головні герої - вони наснилися. А те, що довкола головних героїв, - їх роботодавці, їх друзі, їх родина, навіть їх спогади - все це стосується реальних людей, дуже класних. Яких я зустрічала у своєму житті, які були, які є в моєму житті. І вони на 90 відсотків - з Херсона".

Одним із прототипів героїв роману є Анатолій Марущак - перший керівник та творчий наставник, розказує Інна:

"Дуже приємно безумовно, що вона мене не забула. У нас були прекрасні стосунки, ми розуміли один одного, тому що на одній хвилі - хвилі творчості. І життя телевізійне - воно дуже хаотичне, броунівський рух такий, але, при всьому тому, якщо людина творча, вона може знайти хвилину, час, більше годин для того, щоб творити. Інна саме така".

Книга, говорить Інна Моісєєва, буде цікава як для чоловіків, так і для жінок:

"Бунна - це дуже звична і відома кожному з нас, улюблена кожним із нас річ. Для когось, може, культ навіть. Але чому незвична її назва? Тому що життя головних героїв - воно зі звичного, зрозумілого, звичайного, воно стає справжнім життям справжніх, реальних, щасливих людей".

Оксана Страмнова, Ігор Педченко.

Читайте нас у TelegramTwitterInstagram та Facebook.

Свіжі випуски новин переглядайте за посиланням або на нашому Youtube-каналі