Херсонські хокеїсти здобули важку домашню перемогу

11:01, 17 лют. 2019
 
Херсонські хокеїсти здобули важку домашню перемогу

Херсонський хокейний клуб "Дніпро" здобув непросту перемогу в домашньому матчі проти "Білого Барса" з Білої Церкви із рахунком 6:5. Загалом за матч хокеїсти обидвох команд закинули 11 шайб.

З початку матчу ініціативу в свої руки взяли саме гості. Це вилилось у те, що в першому періоді рахунок відкрили саме "барси" - на часі 7:57 з рікошетом від стійки ворота херсонців вразив Ярослав Панченко. За п’ять хвилин представник госоподарів Микита Макарицький статус кво відновив (12:51). Попри це на перерву команду пішли із перевагою у рахунку на користі білоцерківської команди - на часі 18:33 шайбу у ворота господарів арени закинув Юрій Качан. На користь гостей зіграла чисельна більшість після вилучення херсонського гравця.

Другий період протистояння відзначився доволі грубою грою, великою кількістю зупинок в матчі, переглядами відео-повторів та вилученнями. Дійшло навіть до того, що в одному з епізодів було вибито захисне скло на борту льодової арени, через що в матчі було зроблено перерву для того, аби вставити нове. Через таку насиченість різними епізодами та супинками період замість 20 хвилин затягнувся майже на годину.

Щодо результату, то тут гра відбулася в одні ворота - господарі провели у ворота білоцерківської команди три "сухих" шайби. На часі 28:26 відзначився Дмитро Пучьов, далі результативний кидок за чисельної більшості на свій рахунок записав Іван Золотухін (35:04), третю шайбу в періоді записав на себе Микита Коваленко (36:52).

Світлина: uhl.ua

В третьому періоді ініціативу на себе знову перебрали гравці "Білого Барсу". Спочатку на 41:12 шайбу в свій актив записав Владислав Куцевич, який скористав чисельною переваою свого клубу. Другу шайбу в періоді у ворота херсонської команди дальнім кидком на часі 47:56 провів Євген Тимченко. Проте вже на часі 51:12 херсонців знову вперед повів Микола Коляда.

Під кінець періоду гості з Білої Церкви зняли свого голкіпера, чим й скористався херсонець Микита Макарицький, записавши у свій актив дубль в матчі (58:30). Останню шайбу в матчі закинули все ж таки гості. На часі 59:48 Юрій Качан поставив крапку у протистоянні - 6:5.

В результаті цієї гри херсонці продовжують боротися за перше місце в Українській хокейній лізі, а представники Білої Церкви вирушили додому з гарними спогадами та враженнями від потужно проведеного матчу.

Наразі херсонська команда посідає в турнірній таблиці другу позицію з 84-ма заліковими пунктами, постіпаючись першому місцю лише різницею забитих/пропущених. На першій позиції зараз розташувався "Кременчук", який неочікувано потіснив "Донбас" на третє місце в рейтингу.

Ілля Контішев.

Головна світлина: hockey.ks.ua

Читайте нас у TelegramTwitterInstagram та Facebook.

Свіжі випуски новин переглядайте за посиланням або на нашому Youtube-каналі