Херсонські хокеїсти втратили першу позицію в УХЛ

23:30, 13 лют. 2019
 
Херсонські хокеїсти втратили першу позицію в УХЛ

Херсонський хокейний клуб "Дніпро" у виїзному матчі поступився донецькому "Донбасу" із рахунком 5:2, втративши лідерську позицію в чемпіонаті.

Дві шайби наші хокеїсти пропустили ще у першому періоді: на часі 3:31 рахунок відкрив представник господарів Вадим Мазур, а на часі 19:23 перевагу подвоїв Дмитро Ігнатенко.

В другому періоді на гол у більшості у виконанні Віталія Лялька (на часі 3:26) відповів херсонець Артем Целогородцев (на часі 9:51). Четверту шайбу в наші ворота на часі 10:43 провів Денис Мостовий.

У третьому періоді команди обмінялися взаємними взяттями воріт: на часі 17:41 більшість розіграв Дмитро Пугачьов. Довершив же побиття наших спортсменів за відсутності херсонськго голкіпера на полі на часі 19:30 дончанин Олександр Костіков.

У зв’язку з цією поразкою наші земляки втратили свою лідерську позицію в Українській хокейній лізі. Наразі на першій позиції перебувають наші кривдники з "Донбасу" (83 пункти), на другому місці з 81-м пунктом облаштувалися херсонці, третю позицію з 78-ма пунктами посідають хокеїсти з клубу "Кременчук".

Ілля Контішев, світлини: Українська хокейна ліга

Читайте нас у TelegramTwitterInstagram та Facebook.

Свіжі випуски новин переглядайте за посиланням або на нашому Youtube-каналі