Голові Херсонської облради Владиславу Мангеру оголошено про підозру (ОНОВЛЕНО)

11:21, 11 лют. 2019
 
Голові Херсонської облради Владиславу Мангеру оголошено про підозру (ОНОВЛЕНО)

Голові Херсонської обласної ради Владиславу Мангеру оголошено про підозру в організації вбивства Катерини Гандзюк. Про це на своїй сторінці у Facebook оголосив Генеральний прокурор України Юрій Луценко, підтвердивши свої слова скріном відповідного документу.

Кореспонденти Суспільного намагаються отримати коментар щодо цієї інформації в самого голови облради.

Лариса Сарган, речниця Генерального прокурора Юрія Луценка, повідомила нові подробиці щодо оголошення підозри голові Херсонської обласної ради Владиславові Мангеру.

Зокрема, стало відомо, що підозру було вручено Мангеру безпосередньо за місцем проживання. Зараз у помешканні голови облради проводяться обшуки та інші слідчі дії.

"Вживатимуться заходи для доставки підозрюваного до Печерського райсуду м. Києва для обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою", - додає речниця Генпрокурора.

Нагадаємо, зранку 11 лютого заступник Генерального прокурора Юрій Столярчук особисто вручив підозру голові Херсонської обласної ради Владиславу Мангеру в організації замовлення вбивства. Голові Херсонської облради інкримінують злочини, передбачені частиною 3 статті 27, пунктами 4, 6, 11, 12 частини 2 статті 115 Кримінального кодексу України.

Читайте нас у TelegramTwitterInstagram та Facebook.

Свіжі випуски новин переглядайте за посиланням або на нашому Youtube-каналі