Едема Бекірова не відправили на медичний огляд

15:44, 14 січ. 2019
 
Едема Бекірова не відправили на медичний огляд

Сьогодні, 14 січня, Едема Бекірова мали відправити на медичний огляд до республіканської клінічної лікарні імені Семашка у Сімферополі. Цього не відбулося, з якої причини - нам телефоном пояснив адвокат Едема Бекірова Іслям Веліляєв:

"Я сьогодні вийшов на зв’язок з керівником медичної частини Слідчого ізолятору. Він мені пояснив, що сьогодні не змогли вивезти через те, що не вдалося зібрати конвой. Про це повідомили начальнику СІЗО, написано відповідні рапорти. Завтра, мені сказали. Зберуть конвой. Все буде добре. У медичному закладі лікарні імені Симашко він буде знаходитись під постійним наглядом членів конвою – працівників слідчого ізолятору. Завтра спробую знову зв’язатися з начальником медичної частини. Буду тримати ситуацію на контролі.  Заплановано двотижневий медичний огляд. Після нього буде зібрано комісію. Яка має вирішити: можна чи ні й надалі утримувати його у слідчому ізоляторі."

Нагадаємо, Едема Бекірова заарештували росіяни 12 грудня під час перетину адмінмежі з Кримом на контрольно-пропускному пункті Чонгар. Бекіров збирався відвідати хвору матір. Сам він хворий на цукровий діабет, переніс інфаркт, операцію на серці і ампутацію ноги. Проживає у Генічеському районі.

Читайте нас у TelegramTwitterInstagram та Facebook.

Свіжі випуски новин переглядайте за посиланням або на нашому Youtube-каналі.