Одну з центральних вулиць Херсона перекопали - у чому проблема (ВІДЕО)

15:39, 27 лис. 2019
 
Одну з центральних вулиць Херсона перекопали - у чому проблема (ВІДЕО)

На розі вулиць Перекопської та Кременчуцької у Херсоні проводять ремонтні роботи. Працівники міського Водоканалу ліквідовують порив труби.

Три будинки на вулиці Перекопській залишилися без води.

"Виконуємо ремонтні роботи. Ці три будинки залишилися без води. Припущення, що підбило десь на підключенні. Зараз будемо розкопувати і дізнаємося причину. Люди написали заяву, оплатили нашу роботу і ми її виконуємо. Трохи паралізували дорожній рух. Але у поліції попереджені. Тролейбуси ми пропускаємо. Зупинок особливих транспорту немає", - говорить працівник Херсонського водоканалу Олександр Саха.

Звернувся до Міськводоканалу колектив салону краси, розташованого біля зупинки на Перекопській.

"Приблизно місяць тому пропала вода і тоді написали заяву. Вода ледве-ледве тече. Не зовсім без води, просто немає тиску", - каже адміністратор салону краси Дмитро.

Директор Херсонського міськводоканалу Михайло Чемерис розказує, коли ремонт мережі на одній з центральних вулиць Херсона закінчать:

"За заявою споживача – в нього сталося пошкодження водопровідного вводу. Водопровідний ввід ремонтують самі споживачі за власні кошти. Споживач з Перекопської, 34, звернувся до нас з заявою про те, щоб ми виконали ремонт, тому що в нього перестала постачатися вода до його об’єкту. Ми зробили кошторис, він нам заплатив і на сьогоднішній день йому було призначено виконання робіт з заміни водопровідного вводу".

Порив труби ліквідують до кінця дня 27-го листопада, дорожнє покриття відновлять пізніше.

"Знімаємо асфальт, вивозимо. Там буде ґрунт – ґрунт теж вивозимо. По закінченню робіт вивозимо пісок, щебінь і відновлюємо дорожній рух. Протягом місяця воно встоїться – покладемо асфальт", - говрить Олександр Саха.

Оксана Страмнова, Владислав Купрєєв. 

Читайте нас у TelegramTwitterInstagram та Facebook.

Свіжі випуски новин переглядайте за посиланням або на нашому Youtube-каналі