Помер травмований внаслідок учорашньої пожежі у Херсоні юнак (ВІДЕО)

13:06, 8 жов. 2019
 
Помер травмований внаслідок учорашньої пожежі у Херсоні юнак (ВІДЕО)

20-річний юнак, який вчора травмувався внаслідок пожежі на вулиці Олеся Гончара у Херсоні, помер. З моменту, коли його винесли з квартири, лікарі повертали його до життя тричі. На четвертий в організмі почалися незворотні зміни. Про це кореспондентам Суспільного розказав завідувач відділення анестезіології та інтенсивної терапії міської клінічної лікарні імені Тропіних Андрій Фруль:

"Зі слів співробітників "швидкої допомоги", він уже був у стані клінічної смерті. Вдалося його первинно реанімувати, серцева діяльність була відновлена. Під час транспортування до лікарні серцева діяльність була знову зупинена і друга реанімація проводилася вже у приймальному відділенні. Після цього відновили серцеву діяльність і перевели у відділення реанімації. Такий тривалий час серцевої реанімації - він веде за собою ушкодження центральної нервової системи. Це набряк головного мозку, невідворотні зміни у головному мозку. Реанімація продовжувалася весь час, який він у нас перебував. Він був на сильнодіючих препаратах, які стимулюють роботу серця. Був на штучній вентиляції легенів. Але наші зусилля були марними".

Нагадаємо, пожежа у триповерховому будинку на вулиці Олеся Гончара у Херсоні сталась вчора, 7-го жовтня. Зайнялась двокімнатна квартира на першому поверсі, згодом сталося сильне задимлення усього під’їзду.

На місці події працювало чотири машини та 14 рятувальників. Ліквідували пожежу о 9-й годині. Було евакуйовано вісім мешканців будинку.

Двоє травмованих внаслідк пожежі залишаються у лікарнях Херсона.

Попередня причина загоряння – необережне поводження з вогнем власниці квартири.

Ксенія Сіліна, Андрій Усов.

Читайте нас у TelegramTwitterInstagram та Facebook.

Свіжі випуски новин переглядайте за посиланням або на нашому Youtube-каналі