На адмінмежі Херсонщини та Криму перевірили хід будівництва контрольного пункту в’їзду-виїзду (ВІДЕО)

17:48, 2 жов. 2019
 
На адмінмежі Херсонщини та Криму перевірили хід будівництва контрольного пункту в’їзду-виїзду (ВІДЕО)

"Об’єкти, які зводять на контрольному пункті в`їзду-виїзду Чонгар тимчасові, поки Крим не повернеться до складу України". Це сказав Міністр інфраструктури України Владислав Криклій, який сьогодні побував на адмінмежі Херсонщини та тимчасово окупованого півострова.

Будівництвом контрольного пункту в`їзду-виїзду Чонгар займається Укрзалізниця. Будується 2 черги – це режимна зона для роботи прикордонників та митників, завершити яку планують до 25 жовтня. Друга – сервісна. Там розмістять автовокзал, будинок для відпочинку водіїв та центр надання адміністративних послуг. Про строки завершення цього будівництва розповів голова облдержадміністрації Юрій Гусєв.

Міністр інфраструктури Владислав Криклій, який сьогодні побував на Чонгарі, говорить, що все це робиться заради наших людей.  

Сьогодні ж на Чонгарі представили нового голову Генічеської райдержадміністрації Андрія Онищенка. Він брав участь у президентській програмі LIFT і обрав для своєї роботи Генічеськ Херсонської області. Про це сам Андрій Онищенко розповів кореспондентам Суспільного.

Оксана Страмнова, Аліна Мокляк, Аліна Олефір, Григорій Шматко.

Читайте нас у TelegramTwitterInstagram та Facebook.

Свіжі випуски новин переглядайте за посиланням або на нашому Youtube-каналі