У Херсоні представили нового очільника Нацполіції області (ВІДЕО)

16:10, 19 вер. 2019
 
У Херсоні представили нового очільника Нацполіції області (ВІДЕО)

Сьогодні, 19-го вересня, заступник Голови Національної поліції Ігор Клименко у Херсоні представив нового начальника Головного управління Національної поліції в Херсонській області Олександра Прокудіна. Про це повідомляється на сторінці поліції Херсонської області у Facebook.

В ході зустрічі заступник Голови Нацполіції Ігор Клименко розповів про завдання, які керівництво Нацполіції ставить перед новим очільником поліції Херсонщини:

"В першу чергу, хочу звернути увагу особового складу на посилення боротьби з наркозлочинністю, підтримання публічного порядку, на покращення взаємодії з органами місцевої влади, патрульною поліцією та іншими правоохоронними структурами області".

Новопризначений очільник ГУ Нацполіції області Олександр Прокудін має 19-річний досвід роботи в органах внутрішніх справ. До цього 36-річний полковник поліції майже чотири роки обіймав посаду заступника начальника Головного управління Національної поліції в Херсонській області, до цього працював у слідчих підрозділах та відділі професійної підготовки, очолював Управління кадрового забезпечення органів внутрішніх справ Херсонської області.

Нагадаємо, до цього поліцію області п’ять років очолював генерал поліції третього рангу Артур Мєріков.

Ілля Контішев, відео: Поліція Херсонської області

Читайте нас у TelegramTwitterInstagram та Facebook.

Свіжі випуски новин переглядайте за посиланням або на нашому Youtube-каналі