Херсонець, якого у парку збив автомобіль, розповів, як це було (ВІДЕО)

17:25, 4 вер. 2019
 
Херсонець, якого у парку збив автомобіль, розповів, як це було (ВІДЕО)

2 300 гривень – у стільки обійшлося лікування херсонцю Ігорю Безродньому, який був травмований 29-го серпня на набережній проспекту Ушакова. З чоловіком спілкувалися наші кореспонденти.

"Машина влетіла у ці маленькі ворота. Пішла між цими двома деревами. Ось тут було вмуровано у бетон таку лавку. Лавка вся вилетіла. Бетонна основа лопнула. Я розмовляв по телефону з сином. Чекав "ботик". Раптом чую - хлопок. А машина вже тут, біля дерева. Метри 4-5. Я підскакую, роблю крок і мене вже б’є лавка, що відломилась. Вона мене рикошетом ударила в груди. І через цю урну летів туди, де лежить каміння", - розповідає Ігор Безродній, який був травмований під час відпочинку.

Збивши лавку, на якій сидів Ігор Безродній, машина проїхала ще десять метрів і зупинилася біля дерева. На ньому досі видно сліди зіткнення машини з деревом.

На два тижні випав з життя, працювати важко, - розказує Ігор Безродній:

"Багато людей, які були тут, надали допомогу, принесли лід. Якби не це, були б страшні синці. Тут була б ось така рука. Коліна збиті, збита грудина. Трохи зашита".

Інна Захарченко, завідувачка приймального відділення Херсонської обласної клінічної лікарні:

"Стан його був задовільним. Був оглянутий нейрохірургом, хірургом. Було проведено обстеження. У зв’язку з тим, що стан був задовільним, діагноз черепно-мозкова травма було знято, він відмовився від госпіталізації та рекомендовано амбулаторне лікування за місцем проживання. Були забої м’яких тканин та садна грудної клітини, у правій половині грудної клітки - колота рана".

На зв’язок з Ігорем Безроднім водій не виходив. На наші телефонні дзвінки теж не було відповіді.

"Хочу, щоб він так більше не робив. Якщо їдеш машиною, її потрібно знати. Ну і якась мінімальна компенсація, адже гроші витрачено", - говорить Ігор Безродній.

Оксана Хлєбус, Григорій Шматко.

Читайте нас у TelegramTwitterInstagram та Facebook.

Свіжі випуски новин переглядайте за посиланням або на нашому Youtube-каналі