На Херсонщині Днем відритих дверей відзначили 57-му річницю військової авіаційної частини (ВІДЕО)

15:33, 26 сер. 2019
 
На Херсонщині Днем відритих дверей відзначили 57-му річницю військової авіаційної частини (ВІДЕО)

57-му річницю від дня створення військової частини відзначили в 11-й окремій бригаді армійської авіації. З нагоди свята показали відвідувачам зразки військової техніки та зброї, із концертними номерами виступили творчі колективи. На аеродромі побували й кореспонденти Суспільного.

З 10-ї години ранку до Чорнобаївки приїздять гості. До річниці створення військової частини тут організували день відкритих дверей.

Наразі це – 11-та окрема бригада армійської авіації. Її командир Руслан Мінаков говорить, що бригада потужна, тут служить близько тисячі людей особового складу.

Чоловік Наталі – льотчик, у лавах Збройних сил України 18 років. Жінка розповідає, що вона завжди мріяла служити. Три місяці тому Наталя Поліхун підписала контракт.

Андрій Місюра служить за контрактом два роки. Говорить, що обрав для себе цю професію, бо хоче захищати країну. Сьогодні розказував гостям про зенітну установку.

Із дітьми на свято прийшов Олександр Кирничанський. Чоловік служить тут чотири роки. Вперше, говорить, привів дітей на роботу.

Під час офіційної частини нагородили військовослужбовців грамотами та нагрудними знаками. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих.

Аліна Олефір, Григорій Шматко.

 

Читайте нас у TelegramTwitterInstagram та Facebook.

Свіжі випуски новин переглядайте за посиланням або на нашому Youtube-каналі