ОВК №183 отримала бюлетені для голосування на позачергових парламентських виборах (ВІДЕО)

17:02, 17 лип. 2019
 
ОВК №183 отримала бюлетені для голосування на позачергових парламентських виборах (ВІДЕО)

Сьогодні близько 9:15 розпочався прийом пакетів із бюлетенями для голосування на парламентських виборах і тривав він до 13:00. Про це нам розповів голова окружної виборчої комісії №183 Валерій Сонько. Як це було, бачили кореспонденти Суспільного.

"Станом на 11-ту годину комісією ОВК №183 прийнято виборчі бюлетені в загальній кількості 160 236. Це ми прийняли тільки першу частину по багатомандатному виборчому округу. Комісія працює у стандартному режимі. З 18-ти членів присутні 15. Це для кворуму більш ніж достатньо. Наразі приймають бюлетені по одномандатному виборчому окрузі. Було встановлено розбіжності щодо маркування номера дільниці. Відповідно до постанови про розбіжності встановили відповідний акт, який буде додатком до протоколів. Працюємо далі у звичайному режимі. З 8-ї години ранку на чергуванні знаходяться працівники Нацполіції. Охороняти кімнату, де знаходяться бюлетені, кімната буде опечатана. Вчора перевіряли - сигналізація справна. Наразі приймаються бюлетені в одномандатному виборчому окрузі. Передача бюлетенів у нас запланована строком, які встановили нам ЦВК. Передача буде в п’ятницю. Є малі, середні, великі виборчі дільниці. Наприклад, мала дільниця №650772 отримала бюлетені. Найбільша дільниця отримала 2 252 бюлетеня", - говорить Валерій Сонько, голова окружної виборчої комісії №183.

Нагадаємо, до одномандатного виборчого округу №183 входять Корабельний та частина Дніпровського районів Херсона і Білозерський район. Загалом на території Херсонської області п’ять одномандатних виборчих округів - з 182-го по 186. На них розташовано 769 дільниць.

Анна Тонг.

Читайте нас у TelegramTwitterInstagram та Facebook.

Свіжі випуски новин переглядайте за посиланням або на нашому Youtube-каналі