Херсонці зустріли труну з тілом Ірини Шевченко на Антонівському мосту (ВІДЕО)

12:11, 3 лип. 2019
 
Херсонці зустріли труну з тілом Ірини Шевченко на Антонівському мосту (ВІДЕО)

Сьогодні о 7 годині ранку труну з тілом Ірини Шевченко, яка загинула в зоні операції об’єднаних сил 1-го липня, привезли до Херсона. На антонівському мосту автоколону   зустрічали друзі, товариші по службі, небайдужі херсонці. Першою, задовго до сьомої на міст прийшла - Ольга Кирій. Ближче до сьомої години на мосту збирається все більше людей. Серед них ті, хто знав Ірину особисто.

Серед присутніх  - херсонці, які не знали Ірину Шевченко особисто, але прийшли провести її в останню путь.

«За серце зачепило, тому що людина залишила все і пішла на фронт. Це жахливо, коли снаряд потрапив в санітарну машину, це страшно, що так життя людини закінчилося. Боляче дуже, дуже сильно зачепило. Тому напевно тут повинен зараз стояти весь Херсон, на цьому мосту. І в останню путь провести людину. Боляче», - говорить Олена Кучеренко, яка прийшла попрощатися з Іриною Шевченко

Труну з тілом загиблої на Донбасі санінструкторки морської піхоти привезли у медичному автомобілі. Його супроводжували кілька сотень людей та автівки. 

 

Нагадаємо, Ірина Шевченко загинула 1-го липня біля Водяного. Під час обстрілу позицій наших захисників російські окупаційні війська умисно поцілили з ПротиТанкового Ракетного Комплексу в санітарний автомобіль наших медиків, що евакуював пораненого.

На місці загинув старший матрос Майборода Сергій Григорович. Сержантка  Шевченко Ірина Вікторівна на псевдо «Скажена» померла пізніше від отриманих травм.

Ірина на початку 2014-го року була в Самообороні, згодом перейшла до сектору медичного забезпечення, котрИй наприкінці того ж року став волонтерським загоном "Влад". Згодом підписала контракт і потрапила до зони бойових дій. 2017-го року  нагороджена орденом «За мужність».

Оксана Страмнова, Ігор Педченко.

Читайте нас у TelegramTwitterInstagram та Facebook.

Свіжі випуски новин переглядайте за посиланням або на нашому Youtube-каналі