Кабмін погодив нового очільника Херсонської області

17:15, 26 чер. 2019
 
Кабмін погодив нового очільника Херсонської області

Президент України Володимир Зеленський 26-го червня 2019-го року подав Кабінету Міністрів України на призначення на посаду голови Херсонської обласної державної адміністрації кандидатуру Юрія Гусєва. Як повідомляють кореспондинти UA: Новини, у Кабміні це подання погодили. Найближчим часом відповідний указ має з’явитися на сайті очільника держави.

Новий голова Херсонської ОДА Юрій Гусєв народився 1979 року в місті Коростишеві Житомирської області. Освіту здобував у Херсонському Державному Технічному Університеті, магістратуру завершував у Київському Національному Економічному Університеті. 2014-го року захистив дисертацію з економіки в Центрі індустріальних проблем Національної Академії Наук (місто Харків), 2018-го року захистив дисертацію з історії церкви у Чернівецькому православному богословському університеті.

Протягом 2014-2016 років працював заступником Міністра оборони України.

На сайті Президента України зареєстровано електронну петицію із закликом не призначати Юрія Гусєва очільником Херсонської облдержадміністрації. Станом на 17:15 26-го червня вона зібрала 40 підписів із необхідних для розгляду питання 25-ти тисяч.

Ілля Контішев, світлина: uk.wikipedia.org.

Читайте нас у TelegramTwitterInstagram та Facebook.

Свіжі випуски новин переглядайте за посиланням або на нашому Youtube-каналі