Частину Бериславського шосе у Херсоні буде перекрито

18:08, 11 чер. 2019
 
Частину Бериславського шосе у Херсоні буде перекрито

Частину Бериславського шосе у Херсоні на відрізку, де будується шляхопровід від вулиці Залаегерсег до проспекту Сенявіна, буде перекрито до понеділка, 17 червня. Про це кореспондентам суспільного повідомив Віктор Корякін, керівник проекту будівництва мостового переходу у Херсоні.

Віктор Корякін, керівник проекту будівництва мостового переходу у Херсоні:

"Дорогу перекрито для виконання мостової опори номер 2. В мене є узгоджена організація дорожнього руху, підписана поліцією, службою експлуатації доріг. Приносив до міського голови, починаючи з 5-го травня листи, що розпочнуться роботи. Було загалом три листа, які зареєстровані секретаріатом. Відповіді я не отримав. Я не маю права чекати, тут працює ексклюзивна техніка, яка потім відправляється на інші об’єкти і для мене простій коштує дуже дорого".

За словами Віктора Корякіна, керівника проекту будівництва мостового переходу у Херсоні, після закінчення цих робіт, дорогу буде перекрито на довший термін.

"Це перший етап – встановлення паль. І коли ми перейдемо до виконання опорної частини, то вулиця Залаегерсег- Бериславське шосе буде перекрита на півроку. раціонально вже зараз розробляти організацію дорожнього руху".

Зараз на місці, де перекрито дорогу, працює 3 машини та  близько 20-ти людей.

Кореспонденти суспільного дізнаються про позицію міської влади і ймовірні варіанти організації дорожнього руху. Стежте за оновленням інформації.

Наталія Тимофєєва, Владислав Купрєєв.

Читайте нас у TelegramTwitterInstagram та Facebook.

Свіжі випуски новин переглядайте за посиланням або на нашому Youtube-каналі