"Матуся, Родина, Херсон, Україна": в обласному центрі відбувся сімейний фестиваль (ВІДЕО)

18:39, 25 тра. 2019
 

"Об’єднаємося навколо справжніх цінностей" – під таким гаслом сьогодні в Херсоні відбувся сімейний фестиваль "Матуся, Родина, Херсон, Україна". На ньому дітям та батькам надавали консультації представники навчальних закладів, громадських організацій, духовенства, керівники творчих колективів. На фестивалі побували й кореспонденти Суспільного.

Головна ідея фестивалю "Матуся, Родина, Херсон, Україна", говорить його засновниця Наталя Погасій, - плекання родинного відпочинку і вміння слухати один одного.   

В імпровізованому кафе батько з сином. Замість меню – анкета із запитаннями. Відповідаючи на них, говорить співорганізатор фестивалю Андрій Щербаков, налагоджується контакт у родині, родичі дізнаються ближче один про одного. 

На всі запитання Ігор Овчарук відповів правильно і без підказок. Із завданням впорався, підтверджує семирічний Владислав.

На фестивалі організатори підготували декілька локацій.  Для дітей - фотозони, майстер-класи і аквагрим.

Для дорослих – консультація зі спеціалістами у тій чи іншій галузі та міні-кабінети перевтілення. Наприклад, спробувати себе у ролі україночки XVIII століття, зав’язавши раритетну хустку.

Розважали усіх присутніх танцюристи, співаки і музиканти. Єлизавета Богацька з бабусею зіграли дві композиції.  

На фестивалі були представленні вироби  херсонських майстринь.

Ольга Ляшенко, Ігор Педченко.

Читайте нас у TelegramTwitterInstagram та Facebook.

Свіжі випуски новин переглядайте за посиланням або на нашому Youtube-каналі