У конкурсі на посаду директора школи №55 у Херсоні перемогла Наталія Біль, батьки виступили проти (ВІДЕО)

19:53, 16 тра. 2019
 
У конкурсі на посаду директора школи №55 у Херсоні перемогла Наталія Біль, батьки виступили проти (ВІДЕО)

У Херсоні на конкурсній основі обирали директора загальноосвітньої школи №55. Зареєструвалися дві претендентки: чинна директриса Галина Печена, у якої сплив термін контракту, та Наталія Біль, директриса 14-ї школи. Як пройшов конкурс і хто переміг, дізнавалися кореспонденти Суспільного.

Майже дві години конкурсантки захищали свої програми: Галина Печена розказувала про успіхи школи за останні шість років, Наталія Біль - про те, над чим буде працювати, щоб підняти рейтинг школи. Доповіді один одного, за регламентом, претендентки не чули.

Голосування було таємним.  

За декілька хвилин після оголошення результатів під стінами міського управління освіти збирається батьківський і педагогічний колектив 55-ї школи. Вони прийшли підтримати Галину Печену. До людей вийшов начальник міського управління освіти Юрій Ніконов. 

"Ми, як громадськість, порівняли одну школу, іншу; побачили, що було зроблено приблизно. Ми не вважаємо, що хтось кращий чи гірший, ми прийшли, щоб був правильний вибір на користь учнів, школи, батьків", - каже Євген Трощак.

Ольга Ляшенко, 

Читайте нас у TelegramTwitterInstagram та Facebook.

Свіжі випуски новин переглядайте за посиланням або на нашому Youtube-каналі