У поліції порту "Херсон" розповіли подробиці про виявлення потопельників на річці Кошова (ВІДЕО)

12:53, 22 бер. 2019
 
У поліції порту

Тіла обох потопельників, які перекинулись на човні 20-го березня на річці Кошовій, знайдено. Тіло другого чоловіка підняли дві години тому. Про це кореспондентам Суспільного розказав заступник начальника відділення поліції в порту "Херсон" Віталій  Костенко:

"Станом на 21 березня близько 10-ої години ранку знайдено першого постраждалого під час нещасного випадку на річці Кошовій. Станом на 22 березня близько 11:35 було знайдено другого постраждалого під час даної події. Наразі проводиться опізнання родичами. Неподалік місця, де човен перевернувся. Перший потопельник перебував ближче до берега, тобто він проплив довший шлях, а сьогоднішній потопельник був неподалік від місця, де перевернувся човен".

Нагадаємо,  20-го березня близько 21:30 надійшов дзвінок черговому поліцейському про те, що поблизу селища Білозерки на річці Кошовій перевернувся човен з людьми. Прибувши на місце події поліцейські встановили, що одна людина змогла врятуватись. Чоловік вибрався на берег. Двоє – не вибрались. Зі слів свідка, який вижив, у човні з мотором їх було троє, вони поїхали на риболовлю, розпивали спиртні напої. Про це кореспондентам Сусіпльного розказав Максим Жарков, начальник відділення поліції порту "Херсон".

Ксенія Сіліна.

Читайте нас у TelegramTwitterInstagram та Facebook.

Свіжі випуски новин переглядайте за посиланням або на нашому Youtube-каналі