Херсонські школярі повправлялися у кульовій стрільбі

16:41, 12 лют. 2019
 
Херсонські школярі повправлялися у кульовій стрільбі

Змагання з кульової стрільби відбулись у Херсонському вищому училищі фізичної культури. Побували на них і кореспонденти Суспільного.

У тирі училища фізичної культури вишикувалися учні херсонських шкіл, які займаються кульовою стрільбою. Цього року участь у змаганнях беруть, говорить організатор Юрій Шашков, 300 хлопців і дівчат.

"Сьогодні наш клуб проводить змагання з кульової стрільби. Присвячені вони річниці визволення Херсону від німецьких загарбників. Змагання проходять вже вп’ятнадцяте", - говорить Юрій Шашков, в.о. директора клубу юних моряків.

До стрільби готується Анастасія Ігнатенко. Це її перше змагання. З п’яти пострілів жодного влучання. Анастасія розповіла нам, що не змогла впоратися з хвилюванням, це і вплинуло на результат.

"Результатом не задоволена, тому що у мене його немає. Я дуже хвилювалася, не змогла побачити ціль і попасти", - бідкається Анастасія Ігнатенко, учасниця змагань з кульової стрільби.

Для першого разу, говорить наставниця Віра Бєрзова, Анастасія виступила непогано.

"У Насті це перша спроба. Я вважаю, що вона дуже перехвилювалася. Вона каже, що навіть мішень не бачила. Ми будемо займатися і надалі, тому будуть у нас ще найкращі результати", - говорить Віра Бєрзова, вихователька гуртка "Джура" в школі №54.

Не вперше бере участь у змаганнях Володимир. Говорить, хоч і займається стрільбою більше шести років, все одно перед пострілом хвилюється.   

"Таке, хвилювання є. Як завжди, на всіх змаганнях", - каже Володимир Чернов, учасник змагань.

Перемогли у сьогоднішніх змаганнях з кульової стрільби, які тривали майже чотири години,  Олександр Петряєв, Родіон Карієв і Маргарита Колісниченко. У командному заліку перше місце - в учнів гімназії №3 та у вихованців дитячого юнацького клубу моряків і річковиків флотилії.    

Читайте нас у TelegramTwitterInstagram та Facebook.

Свіжі випуски новин переглядайте за посиланням або на нашому Youtube-каналі