Міжнародний інвестиційний форум. Розорення курганів. Пункти щеплення. Сьогодні. Головне | 10 червня

10 чер. 19:00


У "Сьогодні. Головне" говоримо про таке:

- Cьогодні на Аpабатcькій cтpілці у Генічеському районі pозпочався I Мiжнapoдний iнвecтицiйний фopум "Пiвдeннa cтpaтeгiя poзвитку", ініційований очільниками Xepcoнcькoї, Микoлaївcькoї, Зaпopiзькoї тa Oдecькoї oблacтей. У pамках заходу відбулася пpезентація пoнaд 30-ти iнвecтицiйниx пpoєктiв.

- Проти розорення території, де розташована Долина курганів, виступають жителі Чулаківської територіальної громади. Вони звернулися до суду та на місцевій сесії, яка відбулася 8 червня, депутати прийняли рішення повернути 700 гектарів землі з орендованих до комунальної власності Чулаківської ТГ.

- Цими вихідними у трьох районах Херсона проводитиметься вакцинація від коронавірусної інфекції. Хто живе у Дніпровському районі, зможуть вакцинуватися у ТРЦ "Фабрика", жителі Суворовського району – у НВК №56, Корабельного – у НВК №11. Кореспонденти Суспільного бачили, як готують пункти для масової вакцинації.

- Рідних 4-річного хлопчика, якого самого залишили на автовокзалі у Херсоні, знайшли. Як зараз почувається дитина та хто її залишив без нагляду?

Гості студії:

- Олександр Яковлєв, Скадовський міський глова Іван Мойсієнко, завідувач кафедри ботаніки ХДУ.

- Сергій Нємцев, завідувач археологічного музею ХДУ.

Інші випуски
Більше відео