13.05.2020. Новини. 19:00

13 тра. 19:00


1. Дитсадки у Херсоні продовжують працювати дистанційно, та на сьогодні вони готові до відновлення роботи. Коли це станеться, залежить від епідеміологічної ситуації, - розказала кореспондентам Суспільного  головна спеціалістка відділу дошкільної освіти управління освіти Херсонської міської ради Олена Немченко.

2. На 14 годину, сьогодні, 13 травня на Херсонщині лабораторно підтверджено 165 випадків  захворювання на COVID – 19,  2 людини померло , 96 - одужало. За останню добу було проведено 315 ПЛР –тестів . За їх результатами виявлено тр нові випдки захворювання .Про це сьогодні на брифінгу розповів заступник голови Херсонської обласної державної адміністрації – Вадим Чабан. 

3. Також Вадим Чабан  розповів як  відновиться робота громадського транспорту після завершення карантину.

4. У Херсоні на сміттєзвалищі поліцейські виявили 25 заробітчан із Закарпатської області, серед яких були і діти.

5. Операцію на відкритому серці в умовах штучного кровообігу з використанням методики циркулярного арешту, тобто повної зупинки кровообігу вперше зробили у відділенні серцево – судинної хірургії Херсонської обласної лікарні – розказав завідувач Юрій Спірін. Сьогодні з прооперованим чоловіком поспілкувались кореспонденти суспільного. 

6. Прийом анкет на участь у благодійній акції від Нової пошти сьогодні завершено. Про це кореспондентам суспільного розказала керівниця служби доставки Херсонської області Світлана Повещенко.

7. Її чоловік загинув у бою під час виходу з оточення під Іловайськом.  6 років вона продовжує боротися за права родин бійців і пише вірші про події, які відбуваються в країні, - наша Анна Тонг поспілкувалась із Дар’єю Мазур – вдовою Павла Мазура.

Інші випуски
Більше відео