12.05.2020. Новини. 19:00

12 тра. 19:00


1. Жителі чотирьох сіл Новотроїцького району сьогодні вийшли на акцію протесту. Вони проти перспективного плану формування територій громад Херсонщини, а саме об»єднАння їх в одну громаду.

2. На 15 годину, сьогодні, 12 травня на Херсонщині лабораторно підтверджено 162 випадки захворювання на COVID – 19,  2 людини померло, 96 - одужало. За останні три дні – зареєстровано 6 нових хворих, останній вчора – медик. Про це сьогодні на брифінгу розповів заступник голови Херсонської обласної державної адміністрації – Вадим Чабан. 

3. Єдина на півдні України молочна кухня працює у Херсоні. Тут виготовляють продукцію для дітей віком від 6 місяців. Наші кореспонденти побували сьогодні на підприємстві і побачили, як готують молочку для найменших херсонців.

4. Сьогодні, у перший день послаблення карантинних заходів, у Херсоні о 10 годині запрацювали фонтани. Чи всі вони вчасно увімкнулися перевіряла моя колега Оксана Хлєбус.

5. Херсонський «Кристал» не має наміру зніматися з цьогорічного розіграшу Чемпіонату України з футболу серед команд Другої ліги у групі «Б». Про це нашим кореспондентам телефоном розказав директор клубу Сергій Шевцов. Таким чином він відреагував на інформацію, яка почала з’являтися сьогодні в соціальних мережах.

Інші випуски
Більше відео