11.05.2020. Новини. 19:00

11 тра. 19:00


1. Станом на 9 годину, сьогодні 11-го травня, в Херсонській області лабораторно підтверджено 161 випадок ковід-19, 2 людини померли та 80 людей  одужали. За останню добу виявлено 2 нових випадки.  В Україні 15648 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 408 пацієнтів померло, 3288 одужали. За добу виявили 416 нових випадків. Про це повідомляють на офіційному сайті Міністерства охорони здоров’я України. Відсьогодні  в Україні послаблено карантин. Можна відвідувати парки, сквери, зони відпочинку, а також дитячі та спортивні майданчики. Запрацювали парикмахерські, салони краси, нотаріуси, музеї, заповідники, стоматологічні клініки, типографії, точки продажу преси. Також працюють літні майданчики у закладах громадського харчування, промислові магазини, торгово – розважальні комплекси. Знову дозволені репетиції в театрі та спортивні збори. 

2. Їй 14 років. Вона пише вірші про війну та військовослужбовців. Її батько віддав своє життя за незалежність України. Далі історія Лори Байбуз, - доньки загиблого бійця Андрія Байбуза. 

3. Вирішення конфліктів без насилля. На базі Херсонської  гімназії №6 працюватиме „школа миру” - кімната, де діти будуть вчитися мирно розв’язувати суперечки, а допомагатимуть їм медіатори. У програмі беруть участь  вчителі, учні 14-16 років та їх батьки.

4. Під час карантину продовжує працювати дистанційно і студентське самоврядування у  херсонських вишах. Про це  скайпом розповіла Анна Волчанова, голова студентського парламенту Херсонського національного технічного університету.

5. Херсонець Павло Боков у фейсбуці організував групу «Чистий Берег для Херсона та всієї України». Чим цікава група створена у соцмережі дізнавалися кореспонденти Суспільного.

Інші випуски
Більше відео