07.05.2020. Новини. 20:30

7 тра. 20:30


1. Вимірювання температури, рівня кисню у крОві, тиску, експрес – тест на цукор і кардіограма. Усе це вдома! Виїзні бригади медиків поліклініки Корабельного району  Херсона відправилися до ветеранів, щоб обстежити їх стан здоровя.

2. В Андріївці Скадовського району один новий випадок захворювання на Ковід-19. Тепер у цьому районі відомо про 5 хворих на коронавірусну інфекцію.  Про це сьогодні на брифінгу розказав керівник обласного штабу з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації Юрій Ромаскевич.

3. У Новомиколаївці Скадовського району приватне підприємство перепрофілювалось на час карантину. Якщо раніше там шили постільну білизну, тепер - захисні маски.

4. Новий наземний пожежний гідрант встановили у головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій в області. Скільки він коштує та скільки таких гідрантів треба  ще встановити в Херсоні, - дізнавалась Анна Тонг.

5. Археологічний музей відкриють у Херсонському державному університеті. Таке рішення прийняла вчена рада вишу. Основою музею стануть артефакти, знайдені в археологічних експедиціях. Про це розповів завідувач науково-дослідної археологічної лабораторії Сергій Нємцев.

6. Завершився перший тур Всеукраїнського творчого фестивалю «Поціловані Богом», вперше учасники та організатори працювали дистанційно.

Інші випуски
Більше відео