06.05.2020. Новини. 19:00

6 тра. 19:00


1. До трьох відсотків ліжкомісць були зайняті - такі підсумки за квітень озвучив кореспондентам директор херсонського обласного кардіологічного центру Олег Мазуряк.  Як вплинув карантин на роботу закладу дізнавалися кореспонденти суспільного. 

2. У хворої на коронавірус жінки зі Скадовського району ПЛР тест робили у Каховці, тому він не одразу з’явився у статистиці - про це на брифінгу повідомив заступник голови облдержадміністрації Вадим Чабан.

3. Медики спробують вмовити родину з Дніпрян, яка відмовляється здати аналіз на ковід 19, про це розказала Ліна Бондарева, заступниця директора обласного департаменту здоров’я.

4. Станом на 15-ту годину  6 травня на Херсонщині підтверджено 143 випадки короновірусної інфекції, з них 62 одужали, 2 випадки виявились летальними. Загалом в Україні 13 184 лабораторно підтверджених випадки COVID-19. З них 327 летальних, 2097 пацієнтів одужало. За добу зафіксовано 487 нових вИпадки. Про це повідомляють на офіційному сайті Міністерства охорони здоров’я України. 

5. Захисні маски, щитки, температурний скринінг, дезинфекція кожні 3 години. Таких умов мають дотримуватися відвідувачі та продавці на ринках під час карантину. Чи так це у Херсоні – дізнавались кореспонденти суспільного. 

6. 15 продуктових наборів, одяг , прикраси  та захисні маски сьогодні привезли в херсонські родини, які опинилися у скрутних життєвих обставинах. Це третя акція допомоги учасникам проєкту «Краса без обмежень».        

7. Постановка грузинського режисера та драматурга, а в головних ролях - актори херсонського театру ім миколи куліша. Робота  над п»єсою станцюй зі мною танго, або в париж через балкон триває два тижні. Репетиції відбуваються он-лайн , через скайп. Виставу готують задля участі у фестивалі в Грузії , але херсонський глядач її теж побачить – розказав директор театру Олександр Книга. 

Інші випуски
Більше відео