04.05.2020. Новини. 20:30

4 тра. 20:30


1. Маски та рукавички обовязкові в період карантину в Україні. Хтось  надає перевагу багаторазовим засобам індивідуального захисту, хтось користаються одноразовими. Що роблять з ними пересічні херсонці та медики після використання, дізнавалася Аліна Олефір.

2. У Херсонській області на коронавірусну інфекцію захворіло 24 медичні працівники, з них 8 лікарів. Станом на 4 травня 18 медиків одужало (з них 7 лікарів), 1 медсестра померла. Загалом в області 139  лабораторно підтверджених випадків КОВІд -19 , 52 людини одужало, двоє померло, - про це на брифінгу сказав директор обласного департаменту здоров’я - Віктор Короленко.

3. ЧерговУ партію гуманітарної допомоги та 25 апаратів штучної вентиляції легенів, отримала сьогодні Херсонщина і цю допомогу буде розподілено між медичними закладами в області, - розповів заступник голови обласної державної адміністрації – Вадим Чабан.

4. «Ми чекаємо наказ з Міністерства охорони здоров’я»,- так прокоментував інформацію про дозвіл від уряду планово оперувати українців із завтрашнього дня директор обласного департаменту здоров’я - Віктор Короленко.

5. В  обласній школі - інтернаті для дітей з вадами слуху 102 учні. На час карантину дітей відправили додому. Як у них проходять онлайн заняття, дізнавалась Оксана Хлєбус.

6. Шила вечірні сукні – тепер захисні костюми для медиків. Дизайнерка зі Скадовська, яка розробляла колекції модного вбраннЯ та дитячого одягу пере-профілювалась на час карантину.

7. У херсонському гідропарку готуються до відкриття, яке має відбутися по завершенні карантину. Про це нам розповів Ігор Семенчев, директор комунального підприємства Гарантія, яке опікується цією територією.

Інші випуски
Більше відео