01.05.2020. Новини. 19:00

1 тра. 13:00


1. Сьогодні, станом на 10.30 1 травня в Херсонській області зафіксовано 120 випадків інфікування на корнавірус, з них дві людини померли, 44 пацієнти одужали. За останню добу лабораторно підтвердили 9 нових випадків інфікування. Загалом в Україні зафіксовано 10861 випадок ковід-19, з них1413 пацієнтів одужало, 272 померло. За останню добу лабораторно підтвердили 455 нових випадків захворювання. Про це повідомляє центр громадського здоров’я та Міністерство охорони здоров’я України.

2. Сьогодні на Херсонщині відкрили 9 продовольчих ринків – 3 у Херсоні. 1 у голо пристанському районі, 1 у Новотроїцькому, 2 у Новій Каховці та 2 В Олешківському районі – про це сьогодні кореспондентам суспільного розповів начальник управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства – Тарас Година – Арюпін. На двох  херсонських ринках  -центральному та Житлоседище побували наші кореспонденти. Подробиці – далі у сюжеті

3. У Херсонській області – 15 неповнолітніх, які за вироком суду визнані винними у скоєнні злочину і перебувають на випробувальному терміні. Про це кореспондентам суспільного розказала Оксана Кузьмич, начальниця філії державної установи «Центр пробації» в Херсонській області. Як працює служба на карантині, далі – у сюжеті. 

4. У Скадовську громадська організація «Молоді та ініціативні» працює над некомерційним проєктом молодіжного центру. Коли відкриють центр та що там планується, дізнавалися кореспонденти Суспільного.

5. У Херсонводоканалі з′явився  новий співробітник – собака Рекс. Зараз він проходить ветеринарну комісію і за декілька днів отримає паспорт. Ким поповнився штат – бачила наша Ольга Ляшенко.

Інші випуски
Більше відео