29.04.2020. Новини. 20:30

29 кві. 20:30


1. У Каховці, де за добу лабораторно підтвердили 22 випадки інфікування на COVID-19, відсьогодні посилили карантинні заходи. Таке рішення було прийнято комісією з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

2. На Херсонщині друга смерть пацієнта, в якого підтвердили коронавірус. Це 57-річний чоловік з Олешківського району. Про це сьогодні на брифінгу сказав директор обласного департаменту здоров’я Віктор Короленко.

3. Майже дві тисячі медичних масок пошили у Херсонській гімназії ім.. Шевченка. Два тижні тому волонтери подарували закладу два рулони текстилю і місцеві співробітниці  розпочали шити засоби захисту. Їх  безплатно передають медикам Білозерських лікарень, військовим, дітям-сиротам.

4. У Херсоні перевіряли, в яких умовах під час карантину продається питна вода на розлив.

5. Семеро бійців національної гвардії України сьогодні стали донорами у  херсонському обласному центрі служби крові. Благодійна акція триває третій день. За цей час кров здали 33 людини. Про це кореспондентам суспільного розказала пресофіцерка військової частини 3056 Нацгвардії України Аліна Кобець.

Інші випуски
Більше відео