28.04.2020. Новини. 19:00

28 кві. 19:00


1. 22 інфікованих на ковід - 19 у Каховці. Його готують до закриття . Про це  на своїй сторінці у фейсбуці написав міський голова Андрій Дяченко. Цю інформацію він нам підтвердив телефоном. 

2. Сьогодні на Херсонщині розпочали роботу новостворені групи, у складі яких представники Держпродспоживслужби, Нацполіції, рятувальники. Вони вивчають, в якому стані ринки та чи можуть працювати в умовах карантину. З однією з таких робочих груп на обстеженнях ринку вирушили і наші кореспонденти

3. Робоча група, у складі якої представники Держпродспоживслужби та Херсонського  міськвиконкому, побувала на ринку Житлоселище. Це другий в місті після центрального, керівництво якого подало заявку на відкриття. Чи готовий ринок працювати? – розказала  директорка  ТОВ «Унікум ЛТД», на території якого він знаходиться Наталія Мусулевська.

4. Комбінезони біозахисні, маски та бахіли – такі засоби індивідуального захисту  отримали сьогодні 4 лікарні Херсона, - розповіла кореспондентам Суспільного виконувачка обов’язків директора обласної лікарні відновного лікування Вікторія Бускас. 

5. Сьогодні Херсонська обласна організація Товариства Червоного Хреста України передала засоби індивідуального захисту та дезінфекційні розчини медперсоналу інфекційної лікарні. 

6. В області триває робота єдиного антикризового штабу по боротьбі з коронавірусом. Про це сьогодні на брифінгу розповіла заступниця директора обласного Департаменту здоров»я Ліна Бондарева. За період карантину була видана допомога на 22 мільйони 400 тисяч грн.

7. Сьогодні близько першої години до "Єдиного центру 102" поліції Херсонщини зателефонувала місцева жителька. Жінка розповіла, що чула як пролунав вибух біля її дому, - розказала речниця нацполіції в області Тетяна Пшонь.

8. Два тижні тому в Херсонській області розпочали роботу телефонні гарячі лінії, на яких надають консультації юристи та психологи людям, які потрапили у складні життєві обставини через карантин, або зіткнулись з домашнім насильством. З такою ініціативою об’єдналися 8 громадських і благодійних організацій в рамках неформального партнерства жіночих обєднань області, розповіла Анжела Литвиненко, голова Херсонського центру «Успішна жінка».

9. 34 роки тому 29 квітня розпочався Чорнобиль для херсонських вертолітників, - розповів ліквідатор аварії на ЧАЕС Олександр Швець.

Інші випуски
Більше відео