28.04.2020. Новини. 13:00

28 кві. 13:00


1. Станом на 9.00, сьогодні 28 квітня, в Херсонській області лабораторно підтверджено 88 випадків захворювання на ковід-19, 1 людина померла та 31людина  одужала. .  В Україні 9410 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 239 пацієнтів померло,  992 людини одужало. За добу виявили 401 новий випадок. Про це повідомляють на офіційному сайті Міністерства охорони здоров’я України. 

2. Сьогодні Херсонська обласна організація Товариства Червоного Хреста України передала засоби індивідуального захисту та дезінфекційні розчини медперсоналу інфекційної лікарні. За словами голови організації Андрія Пасіки, товар був закуплений за гроші, а це 21 тис. 130 грн., виграні у грантовій програмі Міжнародного фонду „Відродження”.

3. Два тижні тому в Херсонській області розпочали роботу телефонні гарячі лінії, на яких надають консультації юристи та психологи людям, які потрапили у складні життєві обставини через карантин, або зіткнулись з домашнім насильством. З такою ініціативою об’єдналися 8 громадських і благодійних організацій в рамках неформального партнерства жіночих обєднань області, розповіла Анжела Литвиненко, голова Херсонського центру «Успішна жінка».

4. Сьогодні близько опівночі поблизу села Коробки Каховського району Херсонської області на залізничному переїзді сталась аварія за участі легкового автомобіля ВАЗ-2101 та локомотива.

5. Сьогодні близько першої години до "Єдиного центру 102" поліції Херсонщини зателефонувала місцева жителька. Жінка розповіла, що чула як пролунав вибух біля її дому, повідомляє прес-служба поліції.

Інші випуски
Більше відео