27.04.2020. Новини. 17:00

27 кві. 17:00


1. До будівлі Херсонської обласної державної адміністрації сьогодні прийшли аграрії та підприємці, які вимагають відкрити ринки. Кажуть – продукція псується, продати її не мають змоги. До чого домовились, - дивіться далі в сюжеті.

2. Станом на 14-ту годину 27 квітня на Херсонщині одужало ще 16 людей, які були хворі на КОВІД-19. З них 11 хворих з Олешківського району, 5 – з Голопристанського. Про це сьогодні на брифінгу розказав голова ОДА Юрій Гусєв.

3. Біозахисні костюми, окуляри, бахіли та респіратори отримали лікарні, визначені для боротьби з коронавірусом в області. Про це кореспондентам суспільного на брифінгу розказав директор Департаменту здоров’я Віктор Короленко.

4. Генеральна прокуратура завершила досудове розслідування у справі нападу на Катерину Гандзюк, справу передають до суду. Про це сьогодні під час брифінгу повідомили в Офісі Генпрокурора. В замовленні злочину підозрюють голову Херсонської обласної ради Владислава Мангера, в організації - Олексія Левіна. Обидвом повідомили про це сьогодні в присутності їх адвокатів.

Інші випуски
Більше відео