24.04.2020. Новини. 19:00

24 кві. 19:00


1. На сьогодні у 79 жителів Херсонщини підтверджено  діагноз - коронавірусна інфекція. За добу зафіксовано 2 нових випадки і 4 пацієнти одужало. Про це сьогодні на брифінгу розказав заступник голови облдержадміністрації Вадим Чабан. 

2. Сьогодні другий тест на коронавірус пройшов Володимир Шльонський – сімейний лікар з Олешок, який  захворів на  Covid-19 на роботі.  Також інфікувалися його дружина та дОнька.  Зараз уся родина перебуває на самоізоляції та почувається краще. Перебіг хвороби  Володимир описав в щоденниках, які оприлюднив у соцмережі. Кореспонденти Суспільного поспілкувалися з лікарем скапом.

3. На наступному тижні, якщо результати тесту на Covid-19 виявляться негативними, Володимир Шльонський повернеться до своїх робочих обов’язків. Нагадаємо,на сьогодні єдина в області смерть від короновірусу зафіксована в Олешках. Це була медсестра з центральної районної лікарні. Жінці було 68 років. Про те , що вона померла від короновірусус стало відомо після  поховання.

4. Скошена трава та политі троянди. Членкині жіночого клубу Ініціатива, представники комунального підприємства „Оберіг” і  громадської організації "Побратими України" сьогодні прибрали квітник поблизу Алеї Героїв Незалежної України у Херсоні. 

5. Від сьогодні до 28 квітня в’їзд на кладовища у Херсоні закрито. А  26 та 27 квітня поліцейські перекриють в’їзд до селищ, де вони розташовані – це Комишани і Геологів, про це кореспондентам суспільного розказала речниця Нацполіції у Херсонській області Тетяна Пшонь.

6. Унікальна колекція диких тварин та 120 видів і форм птахів, дендропарки і степ. Все це - біосферний заповідник Асканія – Нова, що на Херсонщині. Як живе заповідник під час карантину, дізнавалися наші кореспонденти.

Інші випуски
Більше відео