23.04.2020. Новини. 20:30

23 кві. 20:30


1. На сьогодні в області  лабораторно підтверджено 77 випадків захворювання на COVID-19, з них один летальний і 10 людей одужало. Найбільша кількість інфікованих, 45 осіб,  в Олешківському районі  - про це сьогодні на брифінгу розказав  заступник голови ОДА Вадим Чабан.

2. Станом на 9.30, сьогодні 23 квітня, в  Україні 7170 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 187 людей померло, 504 одужали. За добу виявили 578 нових вИпадки. Про це повідомляють на офіційному сайті Міністерства охорони здоров’я України. 

3. Шили чохли на автомобілі – тепер виготовляють захисні костюми для медиків. У Каховці швейна фабрика Skanditex перепрофілювалась на час карантину.

4. Учасники ініціативної групи «А що зробив ти?»  нині допомагають єдиному антикризовому штабу в області. Вони фасують продуктові набори та розвозять їх за адресами. Щоправда, робочих рук тут не вистачає - розповіла кореспондентам суспільного лідерка ініціативної  групи Христина Студинська.

5. У Херсонському обласному академічному музично – драматичному театрі імені Миколи Куліша сьогодні презентували оновлену сцену під дахом.  Онлайн – трансляцію можна було переглянути  на офіційних сторінках театру в Фейсбуці та Інстаграмі.

6. Сьогодні відзначають  міжнародний день книги та авторського права.  Про книги  та літературну майстерність кореспонденти Суспільного говорили з письменником і журналістом Анатолієм Марущаком. 

Інші випуски
Більше відео