23.04.2020. Новини. 17:00

23 кві. 17:00


1. На сьогодні в області  лабораторно підтверджено 77 випадків захворювання на COVID-19, з них один летальний і 10 людей одужало. Найбільша кількість інфікованих, 45 осіб,  в Олешківському районі  - про це сьогодні на брифінгу розказав  заступник голови ОДА Вадим Чабан.

2. Сьогодні у Херсоні тролейбуси вийшли на маршрути на дві години пізніше – о 8.00. Чому – розказав директор міського комунального підприємства  „Херсонелектротранс”  Єгор Устинов.

3. У Херсонській області Служба безпеки України викрила підпільний цех з виробництва контрафактних антисептичних препаратів. Підпільний цех з кустарного виготовлення дезінфікуючих розчинів був облаштований на території одного із приватних підприємств у Новотроїцькому, про це нам телефоном повідомила речниця СБУ в Херсонській області Вікторія Шакула.

4. Співробітники управління стратегічних розслідувань спільно зі слідчим управлінням поліції Херсонщини під процесуальним керівництвом обласної прокуратури викрили злочинну діяльність групи осіб у Новотроїцькому районі, які займались трудовою експлуатацією людей - здавали їх в оренду, примушуючи безплатно працювати на складах.

5. У Херсонському обласному академічному музично – драматичному театрі імені Миколи Куліша сьогодні презентували оновлену сцену під дахом.  Онлайн – трансляцію можна було переглянути  на офіційних сторінках театру в Фейсбуці та Інстаграмі.

Інші випуски
Більше відео