20.04.2020. Новини. 19:00

20 кві. 19:00


1. Чому не прозвітували про кількість протестованих на корона вірусну інфекцію протягом 19 квітня на Херсонщині, кореспондентам суспільного розказав виконувач обов’язків директора Херсонського обласного лабораторного центру Олександр Хондусь. Пояснення він написав і до Міністерства охорони здоров’я України.

2. У Херсоні поліція встановлює особу підпалювача будівлі іудейської релігійної общини. Про це повідомляється на офіційному сайті поліції Херсонської області.

3. 20-го квітня - близько третьої години ночі в «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини зателефонував мешканець обласного центру. Заявник розповів, що побачив, як невідомий чоловік підпалив пляшку із горючою рідиною, кинув її на поріг будівлі іудейської релігійної общини по вулиці Театральній та втік. Також херсонець повідомив, що пожежі не сталося, бо рідина не розгорілася", - йдеться в повідомленні.

4. Служби божі онлайн та освячені паски з доставкою додому. Як Великдень в умовах карантину пройшов у херсонських церквах, знає Аліна Олефір.

5. В Херсонській обласній бібліотеці для юнацтва імені Бориса Лавреньова під час карантину започаткували низку онлайн – проєктів. Один із них розповідає про пам»ятники та арт – об»єкти Херсона.  Як виникла ідея створення онлайн подорожей та про що розповідає проєкт – про це через скап – зв»язок нам розповіли співробітниці книгозбірні.

6. Тривалий час в карантині важко витримати та рятує творчість, - говорить співак і журналіст  Максим Лозовий. Тоді, коли всі концерти відмінили, вихід для себе та своєї аудиторії чоловік знайшов в інтернеті і соціальних мережах.

7. У дендропарку херсонського державного економічно-аграрного університету та ботанічному саду херсонського державного університету квітнуть тюльпани. Хто доглядає за рослинами у період карантину, цікавилась наша знімальна група.

Інші випуски
Більше відео