17.04.2020. Новини. 19:00

17 кві. 19:00


1. Херсонському обласному центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф сьогодні передали дві сучасні ізоляційні камери для довготривалого транспортування інфекційно хворих. Їх планують використовувати для перевезення хворих на коронавірус з віддалених районів області, розповів директор центру Юрій Бовкун.

2. Відзавтра  в деяких населених пунктах області для недопущення поширення коронавірусу  будуть посиленні карантинні заходи. Про це розказав Юрій  Гусєв.

3. Станом на 9.30, сьогодні 17 квітня, в Херсонській області лабораторно підтверджено 51 випадок захворювання на ковід-19, 1 людина померла та 5 одужали. за останню добу виявили 7 нових випадків.  в Україні 4161 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 125 пацієнтів померло, 246 одужали. За добу виявили 501 нових вИпадки. Про це повідомляють на офіційному сайті Міністерства охорони здоров’я України. 

4. Учасники творчого колективу «Янголи добра», які п’ять років поспіль перед Великоднем вітали пацієнтів обласного госпіталю, цього року через карантин не змогли відвідати заклад. Натомість віддячили дітям військові, поліцейські та підприємці, які знайомі з роботою колективу. Як все було, Аліна Олефір далі.

5. Керівниця гуртка обласного центру екологічно-натуралістичної творчості учнівської молоді Ірина Альонова шиє маски для військових на передовій. За тиждень херсонка пошила їх більше ста. З нею поспілкувалися кореспонденти Суспільного.

6. Парафіяни церкви Покрови Пресвятої Богородиці  зможуть освятити Великодню трапезу вдома, - про це кореспондентам Суспільного розповів її настоятель Сергій Чудинович.

7. Лісничому-«кіборгу» Віталію Григор’єву суд скасував повідомлення про підозру. Чоловіка підозрювали у скоєнні злочину за 118-ою статтею кримінального кодексу України: умисне вбивство при перевищенні меж необхідної оборони, а також про перевищення меж, необхідних для затримання злочинців. Всього судових засідань було сьогодні три. Про це нам телефоном розказала адвокатка Віталія Григор’єва Марина Єлисєєва.

8. На оскарження цього рішення у прокурора є 5 днів, - пояснила Марина Єлисєєва. 

9. У четвер, 16 квітня поблизу Чаплинського району під час руху загорівся і взірвався  військовий автомобіль КраЗ.

Інші випуски
Більше відео