16.04.2020. Новини. 19:00

16 кві. 19:00


1. Троє людей на Херсонщині, у яких було підтверджено корона вірус, одужали. Про це сьогодні на брифінгу сказав голова облдержадміністрації Юрій Гусєв.

2. Віктор Короленко сказав, ті, хто контактував з нардепом Вадимом Новінським, коли він брав участь у засіданні антикризового штабу, у безпеці. Нагадаємо, Вадим Новінський вчора повідомив, що захворів на КОВІД 19.

3. На Херсонщині минулої доби зафіксовано 3 нових випадки захворювання на COVID–19.

4. О. 14:30 сьогодні голова облдержадміністрації Юрій Гусєв повідомив ще про 8 підтверджених випадків COVID – 19

5. Усього в області лабораторно підтверджено 51 випадок коронавірусної інфекції. З них 1 випадок летальний та 3 людини одужали.

6. Станом на 9-ту ранку 16 квітня в Україні зафіксовано 4161 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 116 летальних, 186 пацієнтів  одужало.  За добу виявлено 397 нових випадків. Про це повідомляють на офіційному сайті Міністерства охорони здоров’я України. На Херсонщині лабораторно підтверджено 52 випадків коронавірусної інфекції. З них 1 випадок летальний та 3 людини одужали.

7. Близько двох годин тому стало відомо, що житель Нової Каховки, який захворів першим у цьому місті, одужав і виписується з лікарні. Про стан чоловіка та обстановку в місті нам телефоном розказав голова Новокаховської отг Володимир Коваленко.

8. На початок річкової навігації, яка стартуватиме  одразу по закінченні карантину, 5 суден  будуть готові до виходу на воду,- розказав кореспондентам суспільного директор комунального підприємства херсонконмутраснсервіс Павло Ткаченко.  

9. Сьогодні на Херсонському хлібокомбінаті  освятили паски. Там побували кореспонденти Суспільного.

10. У Херсоні на поминальні дні будуть введенні додаткові карантинні обмеження. Детальніше про це у коментарі першого заступника Херсонського міського голови Ігоря Козакова.

11. У Херсоні в продуктових магазинах почали з’являтися полички добра. Наші кореспонденти проїхались двома районами міста, щоб дізнатися більше про цей вид взаємодопомоги.  Що побачили, дивіться у сюжеті 

12. Обласний центр народної творчості  пропонує херсонцям та жителям області долучитися до великоднього конкурсу. Про це кореспондентам Суспільного розповіла начальниця інформаційного відділу центру Наталія Вигоднер.

13. У Херсоні правоохоронці викрили підпільну майстерню з виготовлення засобів ураження для продажу. Про це кореспондентам суспільного розказала речниця УСБУ у Херсонській області Вікторія Шакула.

Інші випуски
Більше відео