15.04.2020. Новини. 17:00

15 кві. 17:00


1. Село Ліві Солонці Олешківського району відсьогодні закрили на карантин. Там у двох родин одночасно виявили корона вірус. Які саме обмежувальні заходи вводять у населеному пункті, в нашому наступному сюжеті.

2. Обласна лікарня відновного лікування  є пунктом збору та розподілу медичної гуманітарної допомоги для боротьби з Covid 19. Сьогодні туди привезли обладнання та захисні засоби , - про це під час брифінгу у лікарні розповів голова облдержадміністрації Юрій Гусєв.

3. Станом сьогодні 15 квітня, на 9 годину в Україні 3764 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 108 летальних, 143 пацієнти одужало. За добу виявили 392 нових вИпадки. Про це повідомляють на офіційному сайті Міністерства охорони здоров’я України. На Херсонщині наразі 41 випадок захворювання на корановірусну інфекцію. Одна людина померла, одна одужала.

4. Через пандемію коронавірусу у світі херсонська родина Хоменко-Ханікових більше місяця працюють і навчаються вдома. Своїми секретами, як зберегти та зміцнити сімейні стосунки під час карантину - вони поділились з нашою Анною Тонг.

Інші випуски
Більше відео