14.04.2020. Новини. 20:30

14 кві. 20:30


1. Гуртовий овочевий ринок «Нєжданний» у  Великих Копанях Олешківського району сьогодні не запрацював. Своєю продукцією селяни торгують просто на трасі. У селі побували кореспонденти суспільного та дізналися, яким є цьогорічний врожай ранніх овочів і як його реалізувати?

2. Всі, хто перетинає державний кордон та адмінмежу з тимчасово окупованим Кримом, мають обов’язково пройти 2-тижневу обсервацію. Таких наразі в області більше 50 людей. На Херсонщині лабораторно підтверджено 34 випадки захворювання на коронавірусну інфекцію. Одна людина померла, одна одужала. Про це сьогодні на брифінгу сказав голова Херсонської облдержадміністрації Юрій Гусєв.

3. Про стан хворих на КОВІД-19 розказав директор обласного департаменту охорони здоров’я Віктор Короленко.

4. «Допоможи сусідові» - таку благодійну акцію організували волонтери руху «Хвиля» у Херсоні. Принцип її такий – мешканці будинку замовляють  продукти з доставкою і частина грошей перераховується на закупівлю адресної допомоги їх малозабезпеченим сусідам. Долучився до акції один з будинків у Таврійському мікрорайоні. Як все відбувалося, далі у сюжеті.

5. На кладовищах Херсона тривають роботи з благоустрою. Незалежно від того, чи відбудеться поминальний тиждень після Великодня, бригади прибиральників працюють у штатному режимі, - про це кореспондентам Суспільного розповів директор комунального підприємства «Ритуальна служба Херсона» Олександр Білоножков.

6. Більше 50 різних видів рослин тиждень тому розцвіли на території Херсонської обласної клінічної лікарні. Серед них переважають тюльпани, є тут і 5 сакур.

Інші випуски
Більше відео