14.04.2020. Новини. 13:00

14 кві. 13:00


1. Станом на сьогодні, на 14 квітня, на 9 годину в Україні 3372 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 98 летальнs, 119пацієнтів одужало. За добу виявили 270 нових вИпадків. Про це повідомляють на офіційному сайті Міністерства охорони здоров’я України. На брифінгу голова херсонської облдержадміністрації Юрій Гусєв повідомив На Херсонщині наразі 34 випадки захворювання на корановірусну інфекцію. Одна людина померла, одна одужала. Про стан тих, хто хворий наразі, розказав директор обласного департаменту  охорони здоров’я Віктор Короленко.

2. Гуртовий овочевий ринок «Нєжданний» у  Великих Копанях Олешківського району сьогодні не запрацював. Своєю продукцією селяни торгують просто на трасі. У селі побувала наша Оксана Страмнова. Вона готує сюжет до ефіру, а зараз про це коротко.

3. Більше 50 різних видів квітів і рослин вже тиждень квітне на території Херсонської обласної клінічної лікарні. Серед них переважають тюльпани, є тут і 5 сакур. Хто висаджує та доглядає за рослинами дізнавалися наші кореспонденти.

Інші випуски
Більше відео