13.04.2020. Новини. 19:00

13 кві. 19:00


1. В Херсонській області  лабораторно підтверджений 31 випадок захворювання на COVID - 19 та 7 підозр  на коронавірус . Під час обмежувальних заходів цими вихідними в місті Олешки та селі Малі Копані було складено більше 30 адміністративних протоколів - про це на сьогоднішньому брифінгу розказав заступник голови облдержадміністрації - Вадим Чабан.

2. Серед хворих на коронавірус  в області - 12 медиків. Всі вони проживають у місті Олешки - розповіла заступниця директора обласного департаменту охорони здоров»я - Ліна Бондарева.

3. Більше 10 медичних сестер та два лікарі  звільнилися з обласної інфекційної лікарні - про це на брифінгу розказав директор - Володимир Мітковський.

4. Станом на 9-ту ранку 13 квітня в Україні зафіксовано 3102 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 93 летальних, 97 пацієнтів  одужало.  За добу виявлено 325 нових випадків. Про це повідомляють на офіційному сайті Міністерства охорони здоров’я України. На Херсонщині лабораторно підтверджено 31 випадків коронавірусної інфекції. З них 1 випадок летальний та одна людина одужала.

5. Депутат Херсонської обласної ради Василь Борисов, який також працює заступником головного лікаря з медичної частини Олешківської центральної районної лікарні, у телефонній розмові з кореспондентами Суспільного спростував інформацію про те, що він захворів на коронавірусну інфекцію COVID-19.

6. Пенсіонерці Любові Очковій, яка проживає на вулиці Богородицькій, 13 у Херсоні, 7 квітня відключили газ попри карантин. Причина - не пофарбована труба. 67-річна жінка говорить, що про відключення її ніхто не попереджав і припис їй не вручали.  Подробиці - далі у сюжеті.

7. Родина Рожкових з Олешок, на базі якої створений  дитячий будинок сімейного типу,  проводить карантин вдома.  Як вони проводять час, скайпом дізнавалися кореспонденти Суспільного.

Інші випуски
Більше відео