11.04.2020. Новини. 19:00

11 кві. 19:00


1. Сьогодні з 13 години до 6 годлини ранку понеділка введені посилені карантинні заходи в місті Олешки та селі Малі Копані Голопристанського району. На цих кадрах ви бачите, що відбувалось у місті Олешки сьогодні. Відео нам скинула  місцева жителька Наталя Громада.

2. Оцінку доцільності посилення карантинних заходів в Олешка дав Леонід Соболь, який 20 років був головним лікарем центральної районної олешківської лікарні.  Це може якщо не зупинити поширення захворювання, то вирівняє криву зростання кількості інфікованих,- говорить чоловік.

3. Журналістка Світлана Карриєва  проживає в Олешках. Говорить три дні тмоу була в аптеці. Маски можна було купити по 18 гривень одноразові та по 20 багаторазові. Є спирт. По ситуацію навколо свого помешкання сьогодні розклад телефоном.

4. Сьогодні о 13-й годині посилили карантинні заходи на в’їзді та виїзді з села Малі Копані Голопристанського району. Як працюють блокпости в нових умовах, дізнавався Ілля Контішев.

5 Як змінилася ситуація на блокпостах у Малих Копанях нам телефоном розказав наш інсайдер, житель села Микола Гаркуша.

6. До 11 блокпостів в області додалося ще 4, через посилення карантинних заходів  в Олешках та селі Малі Копані Голопристанського району. Разом з поліціантами там працівники служби з над звичних ситуацій, - розказала кореспондентам суспільного Оксана Федоренко  начальниця сектору обласного управління державної служби з надзвичайних ситуацій.

7. Сьогодні  в місті Олешки та селі Малі Копані Голопристанського району для охорони порядку та дотримання карантинних засобів було залучено 64 поліцейських, 10-ро нацгвардійців, працівники служби з надзвичайних ситуацій та медики, - розказала телефоном речниця головного управління нацполіції в області Тетяна Пшонь.

8. На сьогодні в самоізоляції на Херсонщині перебувають 1709 людей, на обсервації 46, - розказав заступник голови облдержадміністрації Вадим Чабан.  З 28 випадків захворювання на ковід -19 в області 10-ро в Олешках, семеро – у Малих Копанях. Саме через таку динаміку зростання захворюваності було прийнято рішення  посилити карантинні заходи.

Інші випуски
Більше відео