10.04.2020. Новини. 19:00

10 кві. 19:00


1. З 13 – ї години завтра до 6 – ї понеділка будуть посилені карантинні заходи в Олешках і Малих Копанях Голопристанського району. Таке рішення було прийнято комісією з техногенно – екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Ситуацію нам прокоментував заступник голови облдержадміністрації Вадим Чабан.

2. 6 нових випадків коронавірусу за добу зафіксували в Олешках, Херсонської області. Відзавтра у місті вводять додаткові карантинні заходи. Які саме і як до цього ставляться містяни – далі у сюжеті.

3. Як живе сьогодні у переддень введення більш жорстких карантинних обмежень село у Голопристанському районі – Малі Копані, можна побачити на цьому відео, яке надав нам наш інсайдер, тамтешній житель , Микола Гаркуша.

4. На сьогодні в Херсонській області 27 випадків захворювання COVID – 19. За останню добу було підтверджено 9. Всі ці люди контактували з тими, хто захворів раніше. Про це розказав голова облдержадміністрації Юрій Гусєв. Більше інформації далі. 

5. Сьогодні у Херсоні почали обробляти під’їзди будинків. Першими на черзі стали гуртожитки Дніпровського району.

6. Життя в умовах карантину ! Чи  змінилося воно в центрі допомоги жінкам, які постраждали від насилля в родині? Знає наша Еріка Авдєєва.

7. Сьогодні у Шуменському мікрорайоні Херсона представники обласної ради азербайджанської молоді України проводили благодійну акцію – роздавали продуктові набори та захисні маски. За двадцять хвилин акцію перервала поліція. Як все відбувалося, бачили кореспонденти Суспільного. 

 

Інші випуски
Більше відео