06.04.2020. Новини. 17:00

6 кві. 17:00


1. Шестеро пацієнтів, хворих на коронавірус, перебувають наразі у Херсонській обласній інфекційній лікарні. Про це кореспондентам суспільного телефоном розказав головний лікар Володимир Мітковський. 

2. На сьогодні у 10 жителів Херсонщини підтверджено  діагноз - коронавірусна інфекція. Стан їх задовільний і підключення до апаратів штучної вентиляції легенів вони не потребують. Медики і ті, хто спілкувався з хворими  перебувають на самоізоляції. Наразі є підозра на COVIT-19 у 4 осіб -  про це сьогодні на брифінгу розказав голова облдержадміністрації Юрій Гусєв.

3. Для безперешкодного проїзду через стаціонарні блокпости, розказав керівник штабу з ліквідації наслідків медико - біологічної надзвичайної ситуації Юрій Ромаскевич, збільшать кількість лікарів, які робитимуть температурний скрінінг.  Крім  правоохоронців, рятувальників там працюватимуть і представники держпродспоживслужби. Далі Юрій Ромаскевич.

4. Четвертий день на в’їздах - виїздах у Херсоні діють санітарно - медичні  карантинні пости. В області їх 9. Цілодобово там чергують представники поліції, нац.гвардії, рятувальники та медики. Анна Тонг  сьогодні побувала на двох постах.

5. Всеукраїнська школа он-лайн розпочала свою роботу від сьогодні. Щодня з 10-ої години уроки транслюватимуть на різних  телевізійних каналах. Як розпочали навчання херсонські учні сьогодні бачили наші кореспонденти.

6. Як спрацювала система он-лайн навчання сьогодні вивчають у обласному департаменті освіти та науки . Завтра про результати першого дня всеукраїнської он-лайн школи на Херсонщині нам розкаже начальниця  профільного Департаменту області Ірина Дробиш.

Інші випуски
Більше відео