03.04.2020. Новини. 17:00

3 кві. 17:00


1. Штраф від 1000 до 3000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, а також позбавлення волі строком до 3 років. Наразі проводяться першочергові слідчі дії для встановлення всіх обставин справи та притягнення винних до відповідальності – розказала нам Тетяна Пшонь речниця національної поліції у Херсонській області. 1 квітня у селі Кринки поховали померлу напередодні медсестру з Олешок. Вже після поховання зясувалась , що причиною  її смерті стала гостра – респіраторна інфекція Ковід – 19.

2. Василь Борисов – головний лікар Олешківської районної лікарні телефоном розказав, що медсестру,  поховали за звичайною церемонією, проте людей на похованні було небагато.

3. «В Олешківській центральній районній лікарні на сьогодні практично всі медики  працюють» - додає головний  лікар -  Василь Борисов.

4. На Херсонщині 4 лабораторно підтверджених випадків захворювання на Ковід – 19 , 1 з них летальний, 7 підозр. На в’їздах – виїздах до міста встановлено 9 карантинно – санітарних блок – постів. Про це на брифінгу сказав голова штабу з ліквідації надзвичайної ситуації в області, заступник голови облдержадміністрації Вадим Чабан.

5. Забезпечення продуктами людей з інвалідністю, малозабезпечених ,багатодітних родин та інформаційна підтримка щодо короновірусної інфекції. Це основні завдання єдиного антикризового штабу ,який працює в області з 20 березня. Сьогодні на складах, де формують продуктові набори, побували наші кореспонденти.

Інші випуски
Більше відео