03.04.2020. Новини. 13:30

3 кві. 13:30


1. Станом на 10 годину ранку 3 квітня в Україні зафіксовано  942 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 23 летальних, 19 пацієнтів  одужали  та виписані з лікарні. За добу зафіксовано 138 нових випадків. Про це повідомляють на офіційному сайті Міністерства охорони здоров’я України.

2. Кількість хворих на коронавірус  на Херсонщині  станом на ранок 3 квітня лишається незмінною. Їх чотири . Про це кореспондентам Суспільного сказав  голова Херсонської ода Юрій Гусєв.

3. Забезпечення продуктами людей з інвалідністю, малозабезпечених ,багатодітних родин та інформаційна підтримка щодо короновірусної інфекції. Це основні завдання єдиного антикризового штабу ,який працює в області з 20 березня. Сьогодні на складах ,де формують продуктові набори ,побували наші кореспонденти. Зараз про це коротко.

4. Мешканці одного з багатоквартирних будинків у Херсоні самі проводять дезінфекцію своїх під’їздів. Як все відбувається, - дивіться далі в нашому сюжеті.

5. З 1 липня 2021 року в Україні запрацює ринок землі. На позачерговому засіданні Верховної ради депутати ухвалили закон про обіг земель сільськогосподарського призначення. Чому херсонські нардепи  голосували по-різному та як до закону ставляться аграрії? Відповіді на ці питання шукала Аліна Олефір, її повний матеріал готується до ефіру, поки про нього коротко.

Інші випуски
Більше відео