02.04.2020. Новини. 13:30

2 кві. 13:30


1. Станом на 10 годину 2 квітня в Україні зафіксовано  804 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 20 летальних, 13 пацієнтів  одужали  та виписані з лікарні. За добу зафіксовано 135 нових випадків. У Херсонській області зафіксовано 4 випадки короновірусної хвороби. Про це повідомляють на офіційному сайті Міністерства охорони здоров’я України.

2. Херсонець, у якого підтвердили коронавірус – зараз знаходиться у інфекційній лікарні. За його словами, він спілкувався з братом, який нещодавно повернувся з Німеччини. Про це кореспондентам суспільного розказав директор  Херсонської обласної інфекційної лікарні – Володимир Мітковський.

3. На Херсонщині лабораторно підтверджено три нові випадки зараження коронавірусом. Одна жінка з Олешківського району померла. Їй було 68 років, вона працювала медичною сестрою в центрі первинної медичної допомоги. Про це розказав голова Олешківської райради Павло Потоцький.

4. В області біля базових лікарень першої хвилі госпіталізації, які визначено для прийому хворих з підозрою на коронавірус встановили тимчасові пункти медичного сортування. Для чого і чи потрібні вони лікарням, дізнавалася Аліна Олефір.

Інші випуски
Більше відео