01.04.2020. Новини. 17:00

1 кві. 17:00


1. Міністерство охорони здоров’я дозволило владі на місцях відкрити продуктові ринки під час карантину, але наказало суворо дотримуватись жорстких обмежень. Чи готові до виконання умов праці на цетральному  ринку -  дізнавалися кореспонденти Суспільного.

2. 53 млн. гривень замість 7 млн. Сьогодні херсонські депутати на позачерговій сесії проголосували за зміни до міського бюджету.  Більша частина грошей - майже 44 млн, піде на медицину для боротьби з COVIT -19. Більше знає наша Ольга Ляшенко.

3. Перед сесією міський голова Володимир Миколаєнко провів засідання виконкому.  Розказав, як пропонується перерозподілити кошти, як у місті проводять заходи з протидії поширенню COVIT-19 та попросив депутатів контролювати закупівлю медичних захисних засобів  і обладнання. 

4. Викладач Херсонського державного університету, член національної спілки краєзнавців України Єгор Сидорович понад три роки веде краєзнавчий блог «Мандруймо Херсонщиною». Чоловік проводить екскурсії містом. Зараз на час карантину він перейшов в он-лайн простір та почав проводити відео лекції з історії старого Херсона. Сьогодні з Єгором Сидоровичем поспілкувались наші кореспонденти.

Інші випуски
Більше відео