31.03.2020. Новини. 20:30

31 бер. 20:30


 

1. Сьогодні у обласному територіальному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф розказали, які автомобілі виїжджатимуть до хворого у разі підозри на Ковід – 19. Подробиці дізнавалися кореcпонденти Суспільного.

2. Не вистачає донорів у нас. Зменшилась кількість охочих здати кров у час карантину через пандемію коронавірусу»,- сказала сьогодні корреспондентам Суспільного виконувачка обов’язків директора херсонського центру служби крові Ганна Лагутіна. Подробиці далі в сюжеті Анни Тонг.

3. Співробітники державної служби з надзвичайних ситуацій продовжують дезінфікувати зупинки громадського транспорту у Херсоні. Сьогодні група радіаційно-хімічного та біологічного захисту працювала у середмісті та на Острові

4. Згідно з розпорядженням міського голови сьогодні у Херсоні офіційно завершується опалювальний сезон. Яким він був для містян та підприємств, які надають їм тепло, – дізнавалися кореспонденти суспільного.

5. Від -2 до +10 – така погода очікує херсонців протягом першої декади квітня. Про це розказав кореспондентам суспільного начальник обласного гідрометцентру Юрій Кіріяк. Чим викликані такі перепади і як переживуть їх рослини – далі у сюжеті.

Інші випуски
Більше відео